Beau van Erven Dorens, verbrand

We weten inmiddels dat Beau van Erven Dorens in zijn talkshow geen uitdaging uit de weg gaat. Hij springt in ijsbaden, drinkt desinfecteergel en brandt nu zelfs zijn handen aan vuur! 

Article continues after the ad

In de aflevering van gisteren blikte Beau samen met Robert Doornbos terug op de horrorcrash van Romain Grosjean in de Formule 1. Die coureur wist een paar weken geleden aan de dood te ontsnappen dankzij de veiligheid van de huidige auto's én de brandveiligheid van zijn kleding. Nou, dat mocht Beau zelf ook even ervaren.

Pijnlijke situatie

"Iedere laag geeft je twaalf seconden", legt Robert Doornbos uit. "Het leek me leuk als jij dat eens ging proberen vanavond." Dat liet Beau zich geen tweede keer zeggen! Met de dunne handschoenen aan steekt hij zijn handen in het vuur. Eerst voelt de talkshowhost er nog niets van, maar dat euforische gevoel slaat snel om. "Au, fuck. Kan je dat ding even aanzetten? Jij bent ook een brandweerman van lik-me-vestje", schreeuwt hij uiteindelijk naar de hulpverlener.

Verbrande klauwen

Mogelijk duurde dat net iets te lang. "Ik ruik wel een beetje barbecue", grapt Robert Doornbos. "Het valt heel erg mee. Ik heb gewoon geen haar meer over op mijn handen", zegt Beau terwijl hij zijn handen probeert te koelen in een glas met water. "Ik hoef nog maar anderhalve week en zonder handen kan het ook." Bekijk hieronder het fragment terug.

Online reacties

De meningen over deze stunt lopen - zowel we gewend zijn - weer flink uiteen. Sommige mensen hebben respect voor zijn stoere actie, maar anderen vinden dat de ambassadeur van de Brandwondenstichting niet zo handig bezig is. Lees hieronder enkele reacties!

Beau is iedere doordeweekse dag om 22:00 uur te zien op RTL4.