Beau van Erven Dorens, Beau blijft binnen

Eva Jinek opperde vorige week nog om (net als Op1) een talkshow in het weekend te maken met Beau van Erven Dorens. RTL leek daar eerst weinig in te zien (lees: te duur), maar ze springen nu toch in op dat idee. Zaterdag- en zondagavond komt Beau namelijk met een speciaal praatprogramma.

Article continues after the ad

Beau zal niet vanuit een luxe studio, maar gewoon live vanuit zijn huis in Amsterdam Beau Blijft Binnen presenteren. Zo laat RTL vandaag weten. 

Netflixobesitas

Op zijn Instagram geeft Beau in een ietwat bizar videootje alvast weg waar het programma precies over gaat. "Over de alledaagse zaken van de onderduiker: ruzie met de fam, vraatzucht, droge handen, schoonmaakallergie, Netflixobesitas, Social Distance mislukkingen, oma’s en opa’s, pubers, de helden van de zorg, Corona Etiquette, video call mode etcetera." Hij vindt net als De Lama's vast wel een thema om over te praten.

Pak die kans

Dit keer krijgen dus niet de 'experts', maar de kijkers de kans om gezellig met Beau te kletsen via de telefoon. Hij roept dan ook iedereen op om contact te zoeken, zodat hij over deze onderwerpen met diverse mensen kan praten. "Heb je tips hoe je het beste je kinderen achter het behang plakt? Laat het me weten." Bekijk hieronder de video van Beau.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op


Beau Blijft Binnen is zaterdagavond om 22.35 uur en zondagavond om 22.20 uur te zien bij RTL 4.