Beau van Erven Dorens en Jezus Leeft-politicus Florens van der Spek

Beau zegt nog maar een keer sorry voor zijn uitbarsting tegen Florens van der Spek van de politieke partij Jezus Leeft. Veel kijkers vonden dat hij te ver ging en ook de presentator ziet dat nu in.

Iedereen even zijn kop houden!” klonk het gisteravond in de studio van Beau. De frustratie over de discussie van het wel of niet laten vaccineren was goed te zien bij alle gasten aan tafel. Beau besloot daarom het gesprek op een harde manier af te kappen. Dat viel bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

‘Niet fatsoenlijk’

Op Instagram laat hij weten dat het er even hard aan toe ging in de show. “Ik schoot uit mijn slof tegen Florens, omdat de discussie mijns inziens ontspoorde”, legt hij uit. “Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk.

Article continues after the ad

Statenbijbel

Inmiddels zit alles weer goed tussen de twee. Beau ontving zelfs een klein aandenken van Florens, om hem te begeleiden in zijn zonden. “Ik heb de Statenbijbel van hem gekregen! Ik zal het even moeten opzoeken, maar daar staat vast ergens in dat gij die de stem verheft de goede woorden niet kan vinden. En zo is het!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.