Beau van Erven Dorens over Lago di Beau

Zijn talkshow gaat met zomerstop, maar dat betekent niet dat Beau van Erven Dorens zelf een pauze neemt. De presentator is namelijk met een nieuw programma in de weer voor RTL dat gaat lijken op Villa Felderhof.

Bellissimo! Beau heeft zijn plekje onder de Zuid-Europese zon al gereserveerd. De show wordt namelijk opgenomen aan het Comomeer in Italië. Dat laat de talkshow-host weten op Instagram. Het heet Lago di Beau waarin hij verschillende BN’ers gaat interviewen. Iets wat een beetje lijkt op de aankomende reallifesoap van politicus Henk Krol.

Villa Felderhof

Er zijn nog geen verdere details bekend over Lago di Beau, behalve dat het op het oude programma Villa Felderhof zal lijken. Daarin interviewde Rik Felderhof iedere keer twee BN’ers in een villa in Frankrijk. Beau kijkt er in ieder geval enorm naar uit. “Een romantisch decor vol bergtoppen en pittoreske dorpjes, gelegen tussen de groene heuvels en het diepblauwe water. De ideale situatie voor contemplatie en mooie gesprekken! Heel veel zin in!

Article continues after the ad

Zware kritiek

Hoewel de presentator vaak veel lof ontvangt voor zijn programma’s, zoals Beau In Floradorp, sloeg hij deze week flink de plank mis. Hij kreeg zware kritiek na een uitbarsting tegen Florens van der Spek van Jezus Leeft, die te gast was bij Beau. Gelukkig hebben de twee het inmiddels weer bij(bel)gelegd.

Lago di Beau wordt in het najaar van 2021 opgenomen. Het is nog niet bekend wanneer we het op tv kunnen kijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.