Glennis Grace, Songfestival

De dag van de waarheid is aangebroken voor Glennis Grace, Afrojack en Wulf. Vanavond mogen de drie aan ruim 200 miljoen Songfestival-kijkers laten horen wat ze kunnen. Verslaggever Aran Bade wilde voor Beau weten hoe ze zich voelden, al waren de kijkers thuis met iets heel anders bezig...

Article continues after the ad

Twitter 'ontdekte' namelijk iets aan de ogen van de zangeres.

Vleugels na optreden

Maar laten we bij het begin beginnen: het optreden! Glennis Grace en Afrojack kregen gisteren tijdens de juryshow al een kans om te shinen voor het aanwezige publiek. En dat maakte diepe indruk. "Dit was insane of niet dan. Voor het eerst weer voor publiek optreden, wat heb ik dat gemist", schreeuwt de Amsterdamse zangeres het vol enthousiasme uit. "Ik was relaxt, blij en dan krijg ik vleugels."

Verwarring onder Beau-kijkers

De zangeres trekt voor dit miljoenenoptreden alles uit de kast: een pittig roze jurkje, een verfje in haar haar... en wat is er nou nog meer veranderd? De kijkers van Beau snapten er werkelijk niets van en waren verrast. "Ik moet echt twee keer kijken. Is dit Glennis Grace?" vroeg een kijker zich af. "Glennis Grace lijkt niet meer op Glennis Grace. Afrojack lijkt meer op Glennis Grace", kopt een andere Twitteraar in.


Nieuwe oogkleur

De oplettende Beau-kijkers ontrafelen direct het mysterie: nee, geen gesleutel aan haar gezicht; het zijn haar ogen die er plots uitspringen. "Glennis Grace heeft ineens geen donkerbruine ogen meer, maar licht- of staalblauwe", vervolgt iemand. Lees hieronder wat er nog meer wordt gezegd. 


Beau is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.