Peter R. de Vries Beau

Beau stond gisteravond natuurlijk in het teken van de debatten. Zou premier Mark Rutte een motie van wantrouwen overleven? Er werd een blik experts opengetrokken om het er aan de talkshowtafel uitgebreid over te hebben. De kijkers hadden echter vooral oog voor Peter R. de Vries…

Beau bespreekt motie van wantrouwen Rutte

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat het gisteren een roerige dag was in Den Haag. Felle debatten over Pieter Omtzigt leidden uiteindelijk tot een motie van wantrouwen aan het adres van Mark Rutte. Genoeg om over te praten aan tafel bij Beau, dus. De talkshowhost nodigde verschillende experts uit om de situatie te duiden en hun mening te geven.

Peter R. de Vries heeft overal verstand van?

Ook Peter R. de Vries was aanwezig bij Beau. Hij was eigenlijk uitgenodigd om het over de superspannende nieuwe Netflix-serie The Serpent te hebben, maar daar bleek door alle commotie geen tijd meer voor te zijn. Gelukkig is Peter van alle markten thuis! Hij mengde zich op aanraden van presentator Beau van Erven Dorens daarom lekker in alle politieke discussies. Wij geven Peter geen ongelijk: als je toch uitgenodigd wordt… De mensen thuis konden het alleen iets minder waarderen:

 

Article continues after the ad

Beau is natuurlijk wel vaker goed voor wat #ophef. Zo was er vorige week gedoe over de wel/niet aanschuivende Bilal Wahib, maakte Yolanthe Cabau furore met een sexy look en kwam de Meiland-preparateur langs met een opgezette hond.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: