5 Jaar Later is terug. Niet bij de publieke omroep en niet met Jeroen Pauw, maar op RTL 4 met Beau van Erven Dorens. Dit najaar moet het programma te zien zijn, welke BN'ers er langskomen en wat de precieze uitzenddatum is, wordt later bekend gemaakt. 

Article continues after the ad

5 Jaar Later

In 5 Jaar Later gaat Van Erven Dorens in gesprek met gasten over interviews die vijf jaar lang achter slot en grendel lagen. Tijdens deze gesprekken - die destijds met Jeroen Pauw plaatsvonden - praatten Bekende Nederlanders over hun toekomst en deden ze voorspellingen over hoe ze er vijf jaar later voor zouden staan. Welke van die voorspellingen kwamen uit?

Spraakmakende gasten

In de acht seizoenen dat 5 Jaar Later op de NTR te zien was kwamen er een hoop spraakmakende gasten langs. Het grappige is dat Beau van Erven Dorens een van hen was, net als Gordon, Youp van ’t Hek, Matthijs van Nieuwkerk, Paul de Leeuw, Joop van den Ende, Katja Schuurman, Bridget Maasland, Marco Borsato en Chantal Janzen. 

Uniek format

Beau noemt 5 Jaar Later een 'uniek format': "Het geeft zo’n rijk tijdsbeeld van de hoofdpersoon. Wat is er allemaal veranderd in vijf jaar? Wat is er uitgekomen van de dromen? De geïnterviewden geven zich met veel lef bloot, in de wetenschap dat de opnames geheim zijn en pas over vijf jaar naar buiten komen. Ik voel mij vereerd dat ik dit programma mag presenteren.”