Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens begint vanavond weer met zijn talkshow Beau op RTL 4. Gaat hij die kijkcijferstrijd aan met Op1? Nou... niet echt.

Article continues after the ad

Jinek sloot vrijdag af met een wel héél pikante onthulling (afkomstig van Gerard Joling) en Beau zet die trend door: niet alléén maar corona-onderwerpen, maar ook "plezier maken met BN'ers", onthult Beau aan NU.nl. Een kijkcijferstrijd met directe concurrent Op1 ziet hij helemáál niet zitten. 

Beau vs. Op1

Eva Jinek trok de afgelopen maanden vrijwel altijd minder kijkers dan Op1. Toch bediende ze nog altijd een groot kijkerspubliek. Gaat Beau Op1 wél van tafel vegen? "Ik denk dat vooral de media heel erg bezig zijn met die onderlinge strijd en dat snap ik heel goed hoor", legt hij uit. "Maar ik moet me daar helemaal niet mee bezighouden en dat doe ik ook niet."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zit jij er vanavond 21:25 uur weer klaar voor? 😄 #Beau #bingokaart #rtl4

Een bericht gedeeld door Beau (@beau_rtl) op


Blaaskakerij

Beau's doel? "Ik wil gewoon voor mijn publiek een zo leuk mogelijke show maken." En ja, natuurlijk: die show moet goed scoren, RTL blijft natuurlijk een commercieel bedrijf. "Maar ik kan alleen maar heel erg mijn best doen. Op de rest heb ik geen invloed. Ik kan wel zeggen dat ik Op1 ga verslaan, maar dat zou blaaskakerij zijn."

Corona

Jinek behandelde - begrijpelijk! - enorm veel corona-onderwerpen, maar je zag ook daar dat er de laatste tijd steeds meer 'luchtige' gasten voorbijkwamen. Beau zet die koers door. "Als het over corona gaat, merk ik dat bij ons allemaal een beetje de metaalmoeheid toeslaat. We willen ook weleens kunnen ontsnappen." En dus gaat ook hij zich bezighouden met hele andere, non-corona-dingen. Zoals? "Mooie items over films en muziek, plezier maken met BN'ers. Maar de virologen zullen ook nog gewoon aanschuiven hoor."

Beau is vanaf vanavond weer elke werkdag rond 21:25 uur te zien op RTL 4.