Gisteren was het dan eindelijk weer zo ver: Beau van Erven Dorens begon weer aan zijn Televizier-winnende show Five Days Inside. En het was weer een rollercoaster van emoties – twitter jankte massaal mee in Villa Pardoes.

Gisteren legde Beau nog precies uit hoe hij te werk gaat bij het bezoeken van instellingen waar normaal gesproken de deuren gewoon dicht blijven. Gisteren zagen we ‘m eindelijk weer in actie. Beau liep 5 dagen mee in Villa Pardoes, een soort vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoeft niet, mag wel. #villapardoes #bfdi

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

 

Article continues after the ad

Site plat

Kijkers thuis vonden de verhalen van de zieke kindjes begrijpelijk hartverscheurend. Héél veel mensen wilden een kijkje nemen op de site van Villa Pardoes, maar die lag er op een gegeven moment zelfs uit – hopelijk door alle nieuwe donaties! Twitter is trouwens eensgezind: het was weer een topaflevering vol tranen.
 

 

Topper

Kijkers hielden het helemaal niet meer droog toen bekend werd dat de jonge Aaron in februari is overleden.
 

 

Laatste seizoen

Het tweede seizoen van Beau Five Days Inside trapte gisteren af met een indrukwekkende 1,2 miljoen kijkers. Voor al die trouwe fans komt er ook een teleurstelling aan: dit wordt het laatste seizoen. Dit onthulde Beau zelf in zijn RTL Boulevard.