Angela de Jong

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Angela de Jong en Gerard Joling waren… het met elkaar eens bij Beau! De columnist en de zanger/presentator waren enorm onder de indruk van het Eurovisie Songfestival.

De kinderen van Angela de Jong wilden graag naar de ‘familyshow’ van het Songfestival, waardoor De Jong dacht: “Nou, dan gaan we maar.” Dat klonk zuurder dan ze het bedoelde, want de columniste vond de show geweldig. “Het was fantastisch, ik wist echt niet waar ik in zat!”

Dé ontdekking bij de presentatie was voor De Jong Nikkie de Jager. Gerard Joling was het eens met de AD-columniste. “Ze doet het fantastisch! Ik vond Edsilia Rombley een open boek, Chantal Janzen deed het ook heel keurig, en Jan was ook prima."

Article continues after the ad

Davina Michelle steelt de show!

Angela de Jong en Gerard Joling hebben het best regelmatig met elkaar aan de stok, maar vanavond waren ze het helemaal met elkaar eens. Joling: “Ik zag het optreden van Davina Michelle. Ik dacht: als deze vrouw met dit liedje daarheen was gegaan, dan hadden we gewoon wéér gewonnen! Fantastisch!” Evi Hanssen vulde aan: “Eigenlijk was dat het winnende liedje!”

Angela de Jong noemde Davina Michelle ook het hoogtepunt van de avond.” Joling plaagde nog een beetje: “We zijn het toch wel met elkaar eens, hè?” Toen het nét een beetje eng begon te worden reageerde De Jong zoals we haar kennen: “Tuurlijk, alleen over dit.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Beau elke werkdag op RTL4, rond de klok van 22:00 uur.