stefano keizers beat the champions vips

Stefano Keizers was een van de BN’ers die mee durfde te doen aan Beat the Champions VIPS. De cabaretier leek in eerste instantie op weg naar een mooie winst… maar uiteindelijk waren de champions toch een maatje te groot voor Stefano.

Stefano Keizers in Beat the Champions VIPS

Hoera! Beat the Champions VIPS is terug. Ditmaal geen fanfavoriet Francis van Broekhuizen, maar wel zes nieuwe BN’ers die het moesten opnemen tegen de vijf kenniskampioenen. Onder die kandidaten ook een oud-finalist van De slimste mens: Stefano Keizers. Ondanks zijn geweldige staat van dienst op het gebied van quizzen moest Stefano het uiteindelijk toch afleggen tegen de champions… Maar verliep dat wel helemaal eerlijk?

'Champions krijgen veel chillere vragen'

Stefano besloot het tegen vier champions op te nemen. Daarmee zou hij 14.000 euro kunnen verdienen voor het goede doel. De kijkers gunden het de cabaretier enorm, maar helaas mocht het niet zo zijn. Een aantal lastige (reken)vragen deden hem met nog drie seconden op de klok de das om. En dat vonden de kijkers toch niet helemaal eerlijk. Zij menen namelijk dat de deelnemers sowieso veel lastigere vragen kreeg dan de champions! Kijk maar:

Beat the Champions VIPS keert volgende week helaas niet terug... Toch meer zien van presentatrice Chantal Janzen? Chantal keert binnenkort terug met nieuwe seizoenen van Chantals Pyjama Party en Chantals Beauty Camper.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.