B&B Vol Liefde

Kijkers keken met afschuw én opluchting naar B&B Vol Liefde! Afschuw omdat Debbie de aardige Melvin op ijskoude wijze dumpte, en opluchting omdat Melvin eindelijk weer vrij kon zijn.

Melvin denkt dat hij na dagenlang zwoegen en sigarettenpeuken oprapen eindelijk de kans krijgt om iets leuks te doen met Debbie. Spoiler: Debbie wil met hem wandelen om hem weg te kunnen bonjouren!

Article continues after the ad

Nadat Debbie Melvin eerst vraagt hoe leuk hij haar vindt, laat ze tóch de hamer op zijn hoofd vallen. Ze voelt totaal geen klik en eigenlijk is Melvin helemaal kansloos. Eerder wilde ze hem nog de mogelijkheid geven om langer te blijven maar daar heeft hij helemaal geen zin meer in. Melvin peert hem!

Zijn ‘concurrent’ Pascal is best geschokt door de mededeling… Samen hebben ze best veel gewerkt in de bed and breakfast van Debbie en Pascal lijkt er behoorlijk mee te zitten.

Tijdens het afscheid bedankt Debbie Melvin nog even voor zijn geleverde werk en dan slentert Melvin terug naar huis.

B&B Vol Liefde?

Na een ritje op een scooter hebben Pascal en Jelmer een soort sollicitatiegesprek met Debbie, waarin ze aangeeft dat haar nieuwe geliefde óók heel belangrijk wordt voor haar bed and breakfast-imperium. Nieuwkomer Jelmer lijkt al snel door te hebben hoe de vork in de steel zit, en Pascal gaat steeds depressiever kijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hoe het verder gaat zien we volgende week maandag, om 20:25 uur op RTL4 in B&B Vol Liefde.