Jacob in B&B Vol Liefde

Na een paar ontzettend lange weken voor Jacob én zijn dames werden ze eindelijk van elkaar verlost. Jacob deed nog een soort van zijn best, maar de dames hadden al snel besloten dat ze niets van hem moesten hebben.

Hoe langer B&B Vol Liefde duurde, des te minder moeite deden de dames om hun minachting voor Jacob te verbergen. Als ‘afscheidscadeau’ geven ze hem nog een gezellige trap na! Alle cadeautjes die ze vooraf voor hem hadden gekocht geven ze aan… Marianna!

Article continues after the ad

Tijdens het inpakken zijn ze Jacob al bijna vergeten: zelfs zijn naam weten ze niet meer!

Jacob kan niets meer goed doen

Jacobs ex-vrouw en haar moeder helpen hem regelmatig in zijn bed en breakfast. Dat vinden zijn gasten eigenlijk… ook maar raar. Ze waren toch net geweest toen de dames arriveerden?

Als de dames vertrekken wordt Jacob toch een beetje emotioneel. Hij maakt nog een praatje waarin hij vraagt of zijn gasten graag weer naar huis willen. Dat is zo! Niet omdat ze heimwee hebben, maar omdat ze gewoon weg van Jacob willen.

Jacob heeft nog een cadeautje geregeld, maar omdat hij dit had ge-outsourcet naar Marianna vinden de dames het toch niet echt leuk. Eigenlijk vinden ze niets meer leuk aan Jacob.

Terwijl de dames proberen hun koffers van de levensgevaarlijke trap te dragen geeft Jacob geen sjoege. Zat hij niet op te letten, of liet hij zijn gasten expres klooien? De dames lijken het wel te weten!

En dan… de vrijheid! Voor Jacobs gasten maar óók voor de bed en breakfast-eigenaar zelf. Tegen Art klaagt hij dat hij nooit echt een kans heeft gekregen om zich in de kijker te spelen. Spijt van zijn deelname heeft hij echter niet.

De ontknoping van B&B Vol Liefde

In dezelfde uitzending zagen we dat Caroline iemand naar huis stuurde. Hetzelfde gold voor Vincent die afscheid nam van Sophie. Roxanne is ondertussen van plan om Theun naar huis te sturen, en Debbie zagen we helaas niet in de aflevering van vanavond.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De tijd om een nieuwe liefde te vinden is aan het dringen want dit zijn de laatste afleveringen van B&B Vol Liefde. Op donderdag 26 augustus zien we hoe de B&B-eigenaren het ervan af hebben gebracht. Je ziet B&B Vol Liefde elke maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur op RTL4.