Roxanne in B&B Vol Liefde

Het verblijf van Christian in B&B Vol Liefde was kort maar krachtig! Roxanne vond hem niet leuk, en Theun en Mitch vonden hem maar een vreemde snuiter.

Sinds Christian arriveerde ging het niet zo goed met Roxanne. Hij praatte alleen maar over eieren en kippen én verfde ongevraagd het ‘tiny house’ van de onderneemster. “Je gaat toch niet zomaar wat schilderen, wat niet nodig is of wat ik helemaal niet wil? Dat is toch heel raar? Dat doe je toch niet?" Ondanks dat iedereen er nog wat van probeerde te maken was de sfeer verziekt.

Article continues after the ad

Sinds Christian bij Roxanne aanklopte heerste er een ijzige sfeer in de bed en breakfast. Kijkers vonden de eierondernemer een beetje een blaaskaak. Roxanne voelde geen klik en Christians concurrenten Theun en Mitch vonden hem ook geen leuk mens. En op dát moment kregen de kijkers juist weer een beetje medelijden met Christian!

Roxanne roddelt over Christian

Ze vonden het geroddel van het trio een beetje kinderachtig. Toen Christian al snel doorhad dat er voor hem niets te halen viel, koos hij het hazenpad. Of zoals mensen op Twitter grapten: koos hij eieren voor zijn geld!

Roxanne gilde het bijna uit van de pret en Theun en Mitch waren ook bijzonder blij dat Christian uit eigen beweging vertrok.

B&B Vol Liefde

Zo blij als Roxanne was in de uitzending van vanavond, zo gefrustreerd was Debbie. Ze had haar kandidaten maar weer eens aan het werk gezet, maar die hadden er zó weinig vertrouwen in dat Debbie uiteindelijk alles zelf moest doen. Zijn haar mannen laf, of gaven ze haar een koekje van eigen deeg?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet B&B Vol Liefde van maandag tot en met donderdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.