Roxanne, Mitch, B&B Vol liefde

Het B&B Vol Liefde-avontuur van Roxanne en Mitch begon hoopvol, maar uiteindelijk moesten ze tijdens hun laatste (en vrij ongemakkelijke) date toch concluderen dat er geen vonk was. Over en uit zou je zeggen, maar de twee zijn elkaar nog altijd niet vergeten.

Article continues after the ad

Dat blijkt ook wel aan het lichtelijke geflirt onder de nieuwste Instagram-foto van Roxanne.

Flirten met spaghetti

De realityster bezorgde gisteren heel wat mannelijke (en vast ook vrouwelijke) fans rode oortjes met haar nieuwste en sexy Instagram-foto. De schaars geklede Roxanne heeft hiermee in ieder geval de aandacht van Mitch getrokken. Hij reageert grappend: "Je weet dat je je doos ziet in de reflectie van de pan?" Nou en ze laat duidelijk de... uh ballen niet uit haar spaghetti eten.

Goede ogen

Ze ketst namelijk terug: "Jaloers dat jij niet met je billen bloot mag van Instagram?" verwijzend naar zijn onlangs verwijderde naaktvideo. "Ik laat even zien hoe het moet." Als vervolgens een fan reageert dat Mitch wel erg goede ogen heeft 'omdat hij het zelf niet ziet', is ze er weer bij. "Mitch ziet soms dingen die hij graag had willen zien." Oe-la-la! 


Daten zonder camera's

Nu is dit slechts wat online geflirt, maar via een Instagram Q&A geeft de B&B-houdster de fans nog wat extra hoop. Er volgt dit weekend namelijk nog een afspraakje tussen de twee realitysterren, zo bevestigt ze als iemand vraagt of ze openstaat om te zien wat na al die tijd het gevoel nog voor elkaar is. "We zien elkaar morgen, dus wie weet." De komende tijd zal dus moeten blijken of er zonder de druk van al die camera's wel iets moois opbloeit.

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde is helaas al even over, maar de makers zoeken nog altijd kandidaten voor een (mogelijk) tweede reeks

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.