Melvin, B&B Vol Liefde

Het liefdesavontuur van Melvin in B&B Vol Liefde zit erop. Hij bleek een Handige Harry en een goede vriend voor 'zijn concurrent' Pascal, maar van liefde met B&B-eigenaresse Debbie was duidelijk geen sprake. De nieuwe realityster blikt op zijn Insta terug op het hele gebeuren.

Article continues after the ad

Zijn vertrek kwam voor de vaste kijkers van B&B Vol Liefde niet echt als een grote verrassing. Debbie liet al eerder doorschemeren wat twijfels te hebben bij Melvin, en die kwamen gisteren tot uiting. Ze voelde totaal geen klik en daarom kon hij maar beter het prachtige Salerno verlaten.

Mooi avontuur

Ondanks deze afwijzing op nationale tv kijkt Melvin alsnog terug op een mooi avontuur. "Vanuit hier wil ik zeggen dat ik terugkijk op een geweldige tijd in Salerno", zo schrijft hij op zijn (helaas gesloten) Instagram. "Ik ben het avontuur aangegaan, en ondanks dat het een korte periode is geweest en ik de liefde uiteindelijk niet heb gevonden, ben ik blij dat ik het heb mogen meemaken. Mijn god, wat heb ik gelachen."

Geen liefde gevonden

Ondanks dat de vonk er van beide kanten nu niet echt afsprong, vindt hij het wel jammer dat het avontuur is mislukt. "Ik heb hier geweldige mensen mogen ontmoeten. Het is jammer dat er geen verdere klik was tussen Debbie en mij, wat betreft de liefde." Waar echter wel wat is overgeslagen is tussen hem en Pascal. Kijkers genoten van hun 'bromance' en die fans stelt Melvin nog even gerust: de bubbel is ook na de opnames niet uit elkaar gespat. "Verder heb ik in Pascal een vriend voor het leven gevonden. Daar ben ik enorm dankbaar voor." 

Vrienden voor het leven

En uiteraard is die vriendschap ook wederzijds, zo verduidelijkt Pascal nog even op Twitter. "Voor iedereen die het vraagt en hoopt natuurlijk. Melvin en ik zijn beste maatjes en we spreken elkaar elke dag. Verder kan en mag ik natuurlijk niks zeggen, maar ik vond dat iedereen dit wel mocht weten." Kijk, zo komt het toch nog goed! 


B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.