B&B Vol Liefde, Roxanne

Waar de afgelopen dagen vooral de B&B Vol Liefde-avonturen van kandidaten als Debbie, Jacob en Bert de boventoon voerden, is het nu Roxanne die de aandacht naar zich toetrekt. De vraag is alleen of dat zo positief is...

Article continues after the ad

De realityster haalde namelijk de woede op haar hals van diverse Twitteraars. En dat heeft alles te maken met haar houding ten opzichte van de nieuwe kandidaat Jeffrey.

Bob de Bouwer in de maak

Gisteren leerden we Jeffrey kennen. Deze 28-jarige jongeman, die hoopt het hart van Roxanne te veroveren, woont nog altijd bij zijn moeder. Hij moet dus - in tegenstelling tot Mitch en Theun die er al langer zijn - behoorlijk wennen aan al die klusjes, al gaat hij er wel voor 100% voor. "Ze zeggen altijd oefening baart kunst. Ik denk dat ik hier voldoende gelegenheid krijg om die skills te upgraden. Dus ik verwacht dat ik straks tegen Roxanne kan vertellen dat ik wel degelijk kan klussen", zo vertelt hij aan de camera's.

Geen liefde op het eerste gezicht

Hieruit blijkt dat hij nog alle vertrouwen heeft in een goede afloop, maar de vraag is of dat wederzijds is. Roxanne kan er op haar beurt maar niet over uit dat hij nog thuis woont. "Ik vind als je thuis woont als man van 28 en het is niet dat je iets vervelends hebt meegemaakt waardoor dat is gebeurd, dat toont dat je niet helemaal zelfstandig bent en je niet genoeg ambitie hebt om op je eigen benen te staan. Dan heb je niets opgebouwd." 

'Verwendnest'

De kijkers zijn het daar echter hélémaal niet mee eens. Lees hieronder diverse opmerkingen! 


B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.