b&b vol liefde bert gwen

B&B Vol Liefde-Bert verslijt de ene vrouw na de andere… Gisteren maakten we officieel kennis met zijn vierde gast: Gwen. Haar aankomst maakt de twitterende tongen meteen los!

‘Gerard Joling wil zijn shirtjes terug’

Ysolde, Annemarie… De meeste vrouwen houden het niet lang vol in de B&B van Bert. Romana is er echter al vanaf het begin! Zouden de twee samen eindigen? Of komt de vierde vrouw de opbloeiende romance verstoren? B&B Vol Liefde-kijkers maakten vanavond kennis met Gwen. Het lachebekje probeerde het ijs te breken met grappige t-shirts, een paar leuke cadeautjes en swingende dansmoves. Bert lijkt niet onder de indruk… en de kijkers evenmin!

Bert and Breakfast

Wat een zuur gedoe nou weer! Wij moesten in ieder geval wél heel hard gniffelen om het schort dat ze voor Bert kocht met als opschrift: 'Bert and Breakfast'. Zo zie je maar weer: ondanks alle ongemakkelijke dates en de vele klussen die nog gedaan moeten worden, is er altijd wel wat te lachen in B&B Vol Liefde. Vraag ook maar aan de dames van Jacob, die een hilarische spelfout maakten!

Article continues after the ad

b&b vol liefde bert gwen

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.