Bert en Froukje in B&B Vol Liefde

Nadat Gwen, Annemarie, Ysolde en Romana vertrokken uit B&B Vol Liefde, richtte Bert zich op “lekker wijf” Froukje. De Friese dame probeerde lang om het Bert naar de zin te maken, maar na een verschrikkelijk uitje is ze de lompe Bert helemaal zat. Kijkers vragen zich ook af waar de bed en breakfast-houder mee bezig is.

Froukje en Bert bezochten een stadje. Op de heenweg zat Bert Froukje al te sarren, vanwege haar manier van praten. Daarnaast haalde hij ook even flink uit naar Limburgers, vanwege het woord “wablief”.

Article continues after the ad

Op date werd de sfeer al niet veel beter: tijdens een kort bezoek aan een kerk wilde Bert over godsdienst discussiëren, terwijl Froukje gewoon even wilde rondkijken. Op een terrasje kwam het hoge woord er uit.

Volgens Bert lag dit vooral aan Froukje, omdat zij gewoon eens “houd je bek, Bert”, moet zeggen. Als gast in de bed en breakfast vindt Froukje dat enorm lastig, en de gevoelens van romantiek zijn eigenlijk al verdampt. Kijkers zijn het roerend met Froukje eens!

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is één van de grootste verrassingen van de afgelopen zomer. Veel kijkers en fans leefden mee met de liefdesavonturen van Jacob, Debbie, Bert en Roxanne. Bert leek zijn mond al voorbij te praten in de talkshow Humberto, en sinds vandaag weten we ook van alle kandidaten of ze gelukkig zijn geworden in de liefde.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het lijkt er trouwens op dat er over een tijdje een tweede seizoen van de populaire realityshow verschijnt: er wordt gezocht naar kandidaten!