b&b vol liefde jessie vincent

In B&B Vol Liefde gaan zes Bed and Breakfast-eigenaren op zoek naar ware liefde. Die omschrijving doet sprankelende dates, ontbijtjes op bed en meer romantiek verwachten… Tot dusver lijkt B&B Vol Liefde echter meer op een klusprogramma!

'Is dit een programma over moderne slavernij?'

We omschreven B&B Vol Liefde eerder nog als Bed & Breakfast meets Boer Zoekt Vrouw. In het programma gaan B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. Van romantische dates is echter amper sprake… De kandidaten worden namelijk keihard aan het werk gezet. Nu is boodschappen doen nog tot daaraan toe, maar in een aantal B&B’s moet zelfs nog geklust worden! De kijkers vragen zich daarom af of ze naar een datingshow of Help, Mijn Man Is Klusser! aan het kijken zijn.

Jessie vertrekt na eerste nacht alweer

De kijkers zijn niet de enigen die zich afvroegen wat voor programma B&B Vol Liefde nou eigenlijk is… Jessie kwam vandaag aan bij Vincent, wiens B&B nog lang niet klaar is. Zij kwam, zag… en ging linea recta weer naar huis. De blondine had geen zin in al dat geklus en besloot de bom na de eerste avond al te laten ontploffen. Gek genoeg was dat echter nog niet eens het meest awkward moment in B&B Vol Liefde deze week. Zo begon het seizoen met een extreem pijnlijke date, die uiteindelijk uitmondde in een koude oorlog.

Article continues after the ad

B&B Vol Liefde is elke werkdag rond 20:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.