Jeffrey BB Vol Liefde

We zagen de 29-jarige bankier Jeffrey vorige maand nog in RTL 4-hit B&B Vol Liefde, waar hij niet bepaald indruk kon maken op deelneemster Roxanne. Nu kun je 'm weer spotten: de man doet mee aan Videolands nieuwe datingshow Celebrity Matchmakers.

Article continues after the ad

Lees ook: B&B Vol Liefde-Jacob 'belazerde de boel’

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de eerste aflevering van Celebrity Matchmakers.

In Videolands Celebrity Matchmakers spelen BN'er-duo's Bo Wilkes en Pauline Wingelaar, Edson da Graça en Donnie en Soundos El Ahmadi en haar moeder Rhimou voor cupido. Ze selecteren en begeleiden mannen die mogen daten met influencer Larissa. Jeffrey dook ook op, maar net als bij de B&B van Roxanne kon hij ook hier rekenen op een snel vertrek...

Jeffrey in Celebrity Matchmakers

Jeffrey belandde op de bank voor Edson en Donnie, die mannen voor Larissa mochten selecteren. Elk team mag twee kerels kiezen om te begeleiden op weg naar Larissa's hart. Nou, Jeffrey bleek niet één van hen. Hij kwam niet door de ballotagecommissie. 

Moppentappen

"Ik denk dat ik wel enigszins grappig ben", reageerde Jeffrey toen Donnie en Edson vroegen of-ie ook een beetje humor heeft. Nou, eh... tijdens dit momentje in ieder geval niet. De twee kwamen met het idee om Jeffrey een mop te laten vertellen, maar toen viel een doodse stilte. "Die laten we dan even vallen?", aldus een cynische Donnie.

Hoewel het voor Jeffrey nu wéér niet lukte, zou-ie zich natuurlijk voor First Dates of een ander datingprogramma kunnen aanmelden. Drie keer is scheepsrecht!

De eerste twee afleveringen van Celebrity Matchmakers staan nu op VIdeoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.