Jacob, B&B Vol Liefde

Het is dat de dames van B&B Vol Liefde-Jacob minstens twee weken moeten blijven vanwege corona, maar het lijkt erop dat de nieuwe realityster een relatie wel kan vergeten. Hij werd namelijk vandaag niet één, twee of drie... maar wel vier keer afgewezen! 

Article continues after the ad

Het zat er al een beetje aan te komen. Al vanaf dag één voelde Jacob zich buitengesloten door zijn vrouwen, en dat kwam vanavond tot een keiharde ontknoping.

Geen succes in de liefde

In B&B Vol Liefde gaan B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er überhaupt een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. Bij Jacob kwamen de vier vrouwen tegelijkertijd, en dat bleek een blok aan zijn been. Al vanaf het begin kwam hij niet tussen het 'front' dat deze vrouwen onderling vormden. Daardoor voelde hij zich al lange tijd alleen tussen zijn gezelschap.

Helemaal klaar mee

Een romance leek al ver te zoeken, en dat is vanavond nog duidelijk geworden. Na een heftige discussie over zijn handelen na een lekkage en over het wel of niet gebruiken van de luidspreker van zijn telefoon is met name het Anita het zat. "Ik schei ermee uit, want ik zit hier een beetje boos te worden", vertelt ze in de groep. Jacob snapt er niets van. "Ik ben geen slechte man of wel?" Nou, daar denkt ze anders over. "Je bent niet oprecht." 

Geen persoonlijk contact

Hij probeert zijn avontuur nog te redden door voor te stellen om op één-op-één-dates te gaan, maar voor de dames is het te laat. "Daar heb ik geen zin in." 

'Geen romance'

Hij is onbenaderbaar, toont geen interesse en is constant met zijn telefoon bezig, aldus de dames. Ze zijn het dan ook eens: zie zien alle vier geen toekomst met Jacob. Andersom is hij daar ook niet rouwig om. "Ik moet zeggen: jullie zijn geen slechte vrouwen. Maar ik kan wel zien: jullie zijn niet voor mij en ik ben niet voor jullie. Dit is gewoon een conclusie die we kunnen trekken. Er gaat geen romance komen."

Steun van Twitteraars

De kijkers trekken in dit geval meer partij voor Jacob. Zij gunnen hem iemand die echt voor hem gaat. Lees hieronder enkele opmerkingen.

 


B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.