Jacob in B&B Vol Liefde

Deze vakantie hebben we mogen smullen dankzij de zomerhit B&B Vol Liefde. B&B-eigenaar Jacob kreeg nogal wat kritiek over zijn deelname aan de datingshow en daar is hij klaar mee. In een video voor RTL Boulevard vertelt hij waarom hij echt meedeed…

B&B Vol Beschuldigingen

Jacob slaagde er maar niet in om een match te krijgen in zijn B&B. Volgens de gasten en deelnemers van de show deed de B&B-houder alleen mee ter promotie van zijn business, maar Jacob wil daar niks meer over horen. “Ik voel me een beetje geslagen omdat er werd beweerd dat ik het alleen maar voor de promotie deed en totaal niet voor de liefde.

Als je bij elkaar komt met een doel dat je beide voor ogen hebt”, gaat Jacob verder, “dan kan je sneller ergens komen. Als je normaal gesproken iemand leert kennen dan kan het soms maaaanden duren voordat je progress maakt in je relatie. Hier had je na een dag al dat je ging kijken of er een klik was en wat je samen kon doen.

Article continues after the ad

Jacob in het zand steken

Eerder haalde de B&B-eigenaar al uit naar RTL omdat hij naar eigen zeggen vrouwen kreeg die totaal niet zijn type waren. In de video lijkt ie een beetje te zijn gekalmeerd. “Het is natuurlijk aan een ieder om hier positief uit te komen, want je krijgt moeilijke situaties en daar moet je je goed op aanpassen. Sommige deelnemers hebben dat niet gedaan, dan krijg je soms negatieve dingen over je heen. Maar ik denk dat als je altijd correct en netjes bent, dat het alleen maar goed voor je kan zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.