benb vol liefde caroline rtl boulevard

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe week B&B Vol Liefde. Wij hebben er zin in én Caroline ook! Ze teaset alvast wat interessante ontwikkelingen…

‘Wie weet gebeurt er iets onverwachts’

Het was vorige week een bewogen week voor Caroline, die afscheid nam van Nico. Wat staat de B&B-eigenaar deze week te wachten? Ze hint in RTL Boulevard op een verrassende wending: “Een beetje dat haantjesgedrag en ja, dan denk je wel: ‘Oké, ik moet nu eventjes ingrijpen, eventjes de koers veranderen.’ De komende week wordt er – als het goed is – wat minder gepoetst en worden er ook leuke dingen gedaan, dus het wordt iets diverser. En wie weet gebeurt er ook nog wel iets heel onverwachts deze week.

Poetsfreak Caroline

Caroline weet het wel spannend te maken zeg! En dat is misschien wel nodig is… Tot dusver lijkt ze meer oog te hebben voor haar B&B dan voor de mannen. Maar schijn bedriegt, stelt ze: “Mijn leven ziet er wel degelijk anders uit, dan nu op televisie te zien is. Want ik loop gelukkig niet iedere dag met een poetsdoek hier rond. Mijn lodge is natuurlijk af, dus er zijn ook niet heel veel andere klussen die gedaan konden worden.

Article continues after the ad

Vindt Caroline liefde in B&B Vol Liefde?

Ik vond het best intens om al die mannen over de vloer te hebben. Het waren toch allemaal echte mannen en de testosteron ging wel over de tafel heen en weer. Maar ik vond het ook super leuk, want ja, het is ook wel iets dat je nooit meer mee gaat maken”, zo vertelt Caroline over de logeerpartij. Helaas wil ze alleen niets kwijt over de ontknoping… Weet een van de mannen inderdaad haar hart te veroveren? Daarvoor moeten we nog vier weken geduld hebben, plaagt ze.   

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.