Caroline in BenB Vol Liefde

B&B Vol Liefde-ster Caroline trekt het even niet meer zo goed. Voor haar eigen gemoedstoestand is het beter om één van haar drie testosteronbommen naar huis te sturen, zo maakte Caroline zelf bekend in de juicy aflevering van vanavond.

De jolige Brabo Mark, de rustige ex-voetbaltrainer Eric en de super enthousiaste Nico strijden momenteel om het hart van Caroline in haar Oostenrijkse B&B - en het lijkt erop dat Caroline uiteindelijk ook echt de liefde vond. Maar zover is het nog niet in de tv-uitzendingen. Er moet ook nog even een vierde vent geïntroduceerd worden! Dit bleek toch iets te spannend. Caroline maakte vanavond bekend dat ze het nu al niet meer trekt: één man moet gewoon zijn biezen pakken. Een gedachte waar één van de mannen van deelneemster Debbie misschien - heel stiekem - ook naar verlangt!

Te veel mannen in huis

"Ik vind die drie mannen toch een béétje veel in huis. Dus ja... ik wil eigenlijk een keuze maken tussen die drie mannen", legde Caroline uit toen ze met een Nederlandse vriendin facetimede. En, we verduidelijken het maar meteen: dit gaat dus niet om een liefdeskeuze, maar om een keiharde wegstuurkeuze! De heren zelf weten ondertussen nog van niets...

Article continues after the ad

'Nooit fijn om iemand te kwetsen'

Lastig, zo'n ingrijpende keuze. "Ik vind dat best wel ingewikkeld. Ik vind het nooit fijn om iemand te kwetsen." Daarom vroeg Caroline haar vriendin om advies. "Hoe breng je zo'n shit-boodschap?" Gewoon eerlijk zijn over wat je minder aanspreekt in die man, adviseerde ze. "Hij is wel heel erg aanwezig", aldus Caroline over de mystery man die haar hart niet wist te veroveren. "Veel praten. En een beetje de boventoon voeren. Een beetje de aandacht willen hebben... Dat past ook niet helemaal bij mij, maar ik wil ook niet heel bot overkomen."

Wie gaat wieberen?

Voor de 'gewone' RTL-kijker blijft het spannend: je ziet morgen pas welke man Oostenrijk moet verlaten. Videoland-kijkers lopen één aflevering voor en kunnen nu al het moment van de waarheid checken, maar de uitkomst gaan we uiteraard niet spoilen. Maar wie tussen de regels doorleest in Caroline's bovenstaande teksten... kan waarschijnlijk al wel raden om wie het gaat! Ze maakt er geen groot mysterie van, laten we het zo zeggen.

B&B Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.