Romana en Bert

We leven momenteel in een wereld zonder nieuwe B&B Vol Liefde-afleveringen en dat blijft toch slikken. Wat de pijn kan verzachten: liefdes die ná de opnames alsnog zijn opgebloeid. Hoe zit het eigenlijk met Bert en Romana, vonden die twee elkaar toen de camera's verdwenen?

Article continues after the ad

Lees ook: Vincent vertelt ons waarom het uiteindelijk toch mis is gegaan met Monique

We knallen er maar meteen in voordat de teleurstelling groeit: nee, cupido vloog de twee gewoon voorbij. Bert gaf een sappig interview in De Telegraaf. Hierin vertelt de B&B-eigenaar dat hij zich aan zijn vrouwen ergerde. Ook komt even kort voorbij of hij Romana nog wel eens spreekt en dat antwoord loopt niet bepaald over van liefde.

Bert en Romana

"Ik had weliswaar een goede klik met Romana waarmee ik een aantal avonden flink heb doorgehaald", begint Bert. "Uiteindelijk is dat ook niets geworden." Dit wisten we, Bert. Hoe zit het nú?! "Ik heb intussen geen contact meer met haar. Ik weet dat ze begin augustus een hernia-operatie heeft ondergaan. Dat was het. Ik heb ook geen tijd meer om nog energie in haar of andere dames te steken. Ik heb het echt te druk nu." Dus eh... ja, de liefdeshoop is nu volledig verdwenen.

Voor wie nog even wil nagenieten, hebben we de allerbeste momenten uit B&B Vol Liefde voor je op een rij gezet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.