Bassie en Adriaan

Allememaggies! Bassie en Adriaan hebben gezegd dat ze maar al te graag een bijdrage willen leveren aan de Tiger King-opvolger over illusionistenduo Siegfried & Roy.

2 legendarische duo's

Siegfried en Roy hadden een gastrol in de serie die Bassie en Adriaan volgde door Amerika. De broers van Toor hebben nog beelden van de Amerikaanse entertainers uit de jaren 90 die ze graag ter beschikbaar stellen aan de producenten van Tiger King. Die maken nu een docuserie over Siegfried en Roy. De woordvoerder van de clown en acrobaat bevestigt dat ze de producenten zelf gaan benaderen voor een eventuele samenwerking.

 

Tiger King opvolger

Bassie en Adriaan zien blijkbaar wel succes in de nieuwe serie van de Tiger King-makers. De documentaire moet gaan over de bijna dodelijke tijgeraanval op Roy, die in 2003 direct leidde tot het einde van de illusionisten.

Article continues after the ad

Roy overleed een paar dagen geleden aan de gevolgen van het coronavirus. En ook bij Bassie en Adriaan zorgt de coronacrisis voor wat onenigheid... Met Adriaan vast in Spanje, en Aad die zijn huis niet verlaat, zien de twee elkaar namelijk niet meer.