Michael Jordan en de Chicago Bulls in The Last Dance op Netflix

Je hoeft geen Nostradamus te heten om te voorspellen dat er de komende zomer verdomd weinig te beleven valt op sportgebied. Onder meer het EK Voetbal en de Olympische Spelen zijn verplaatst naar 2021. En het is nog maar de vraag of de Grand Prix op het circuit van Zandvoort dit jaar nog zal verreden zal worden. Gelukkig is er altijd nog Netflix, die handig in het door de coronacrisis ontstane sportgat springt door de Michael Jordan-docu The Last Dance eerder uit te brengen!


Chicago Bulls

Deze tiendelige docuserie van Netflix en de Amerikaanse sportzender ESPN belicht het laatste seizoen van Michael Jordan bij de Chicago Bulls. Zoals het hoort bij een goede sportdocumentaire, zit The Last Dance vol met niet eerder vertoonde beelden uit het NBA-seizoen 1997-98. En daaruit leren we dat Michael Jordan geen middel onbenut liet om de winst binnen te halen…

Article continues after the ad

Meedogenloos

In zijn laatste wedstrijden werd de ster van redactiefavoriet Space Jam dan ook steeds meedogenlozer. Niet alleen voor zijn tegenstanders, maar ook voor zichzelf en zijn teamgenoten… Ondanks dat de uitslag dus al vaststaat, zal het aan spanning dus niet ontbreken!

De eerste twee afleveringen van The Last Dance staan nu op Netflix. Daarna zullen er iedere maandag twee afleveringen worden toegevoegd.