Bridget Maasland en André Hazes

Journalist Bart Ettekoven denkt niet dat André Hazes en Bridget Maasland het lang gaan volhouden samen. 

Article continues after the ad

Dat heeft de hoofdredacteur van weekblad Weekend gisteren gezegd in Shownieuws, waar hij vaak achter de desk staat als deskundige. Olcay Gulsen, die eerder al opkwam voor Andre's ex Monique Westenberg, zei: "Jij hebt er bijna geld op gezet dat ze de kerst niet zouden halen." "Nou, geld op gezet", reageert Ettekoven. "Ik denk niet dat ze heel oud gaan worden samen, maar ik gun het ze wel, laat ik dat heel duidelijk vooropstellen. Ik denk dat ze allebei te veel op elkaar lijken."

Bart Ettekoven


André en Bridget te wild

'Brazes' domineert al tijden de showmedia, maar volgens Ettekoven is het koppel geen blijvertje (iets dat Bridgets moeder beaamde). "Het zijn allebei mensen die houden van een feestje en ik denk dat als je iemand hebt die houdt van een feestje, je er iemand naast moet zetten die rustig is en af en toe zegt: ‘We blijven een avond thuis'."

 

Monique Westenberg

Volgens de journalist was ex Monique die persoon toen ze nog een relatie met André had. "Ik denk dat André Hazes af en toe een beetje geremd moet worden, wat Monique natuurlijk jarenlang heeft proberen te doen, maar ook niet helemaal gelukt is. Dus dat werkt ook niet. Het is psychologie van de koude grond, maar dat is mijn gedachte." Bridget en haar volkszanger trekken zich waarschijnlijk niets aan van alle haters: hij heeft zelfs al haar zoontje ontmoet!