Barry Atsma en Noortje Herlaar

Ruim 3,8 miljoen kijkers (!) zagen gisteren de grote finale van The Masked Singer op RTL 4, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Een van hen was Barry Atsma, die direct na afloop liet weten hoe trots hij wel niet is op zijn 'vosje' Noortje Herlaar.

Article continues after the ad

Barry en Noortje vormen al jaren een koppeltje! Veel kijkers tastten wekenlang in het duister. Wie ís die Vos toch? Nou, gisteren kregen ze dan eindelijk antwoord. Musicalster en actrice Noortje Herlaar was de Vos! Barry is maar wat trots op zijn vriendin. "Oooo, wat ben ik trots op mijn vosje", zegt hij in een filmpje op sociale media. De kalmte bij Barry valt op als we het vergelijken met Frans Bauer, die bijna een hartverzakking kreeg toen hij zag dat zijn eigen Mariska ook in een kostuum zat.

Barry en de Vos

Wat een liefde! "Jesus christ, wat heeft ze het goed gedaan!", gaat Barry verder. "Ze was natuurlijk hartstikke zwanger in de tijd dat ze dit aan het opnemen was. Maar ze heeft zich er doorheen geknokt en zelfs nog even een split eruit gegooid, zeer tot mijn ontsteltenis, daar schrok ik wel even van, haha. Maarre, jeetje, wat ben ik trots op mijn vosje. Dat wilde ik alleen even zeggen." Aww... "Go vos! Go vos!"

 

Noortje in The Masked Singer

Direct na afloop van The Masked Singer zaten de finalisten samen aan tafel bij Beau. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het échte hoogtepunt kwam toen Noortje er nog even een duet uit knalde met de grote winnaar Neptunus, aka Jan Dulles.