Barbie en vriendlief Rolf maakten gisteren in Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit even een rondje door de behangzaak voor een nieuw kleurtje aan de muur van hun paleisje. De keuze is al snel gemaakt: ROZE! Het is wel duidelijk wie de broek aanheeft in deze relatie…

Article continues after the ad

Geelgroen?!

“Ik ga er een Barbie Dreamhouse van maken!”, roept mevrouw door de winkel. Roze is nu eenmaal háár kleur en Samantha is van plan de woonkamer in een roze oase om te toveren. Dat haar vriend dat niet zo ziet zitten, kan haar geen bal schelen. Rolf zat eerder te denken aan een geelgroen kleurtje op de muren, maar daar moet Barbie niets van weten: “ben je niet helemaal goed?!”, krijgt Samantha’s wederhelft te horen. Daar kun je het mee doen, Rolf.

Scheiding

In Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit volgen we het duo tijdens de perikelen van hun scheiding. Wellicht komt daar snel een vervolg op, want ook de relatie met haar vriend Rolf zou inmiddels het loodje gelegd hebben. “De relatie is klaar, want het werkt gewoon niet. Ik heb nog dingen te verwerken uit mijn vorige relatie. Ik vermaak me nu wel met sporten, diëten en de kinderen”, aldus de realityster.

Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit kijk je op dinsdag om 20:30 uur op RTL5.