Jim Bakkum en Barbara Sloesen in Zwaar Verliefd 2

Het tweede deel van Zwaar Verliefd! draait pas net in de bioscoop. Toch denken hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jim Bakkum nu al aan een derde deel.

Romcom-fans zijn zwaar verliefd op deze film, want hij heeft inmiddels een gouden status bereikt van 100.000 bezoekers. Dat vierden Barbara en Jim bij RTL Boulevard met wat Bossche Bollen. Daarna hadden ze het ook over een eventueel vervolg op de filmreeks. “Het lijkt me heel leuk.

Op elkaar ingespeeld

Barbara ziet het ook wel zitten. “Ik denk dat de boekenfans, en inmiddels ook van de films, willen dat het verhaal wordt afgerond.” De twee zijn helemaal op elkaar ingespeeld, want een derde deel van Zwaar Verliefd! zou ‘hun vijfde of zesde film samen zijn’. Barbara werkt graag nog even door met Jim. “Met nog velen te komen, denk ik.

Article continues after the ad

Hoteldebotel verliefd

In het eerste deel, volgens ons een van de beste Nederlandse romcoms, werden Ruben en Isa hoteldebotel verliefd op elkaar. Maar in Zwaar Verliefd 2! raken ze in een dagelijkse sleur met weinig romantiek. Ruben krijgt concurrentie als dierenarts Hugo (Frederik Brom) in het spel komt. Hij lijkt de perfecte man voor Isa. Lees hier onze recensie van het tweede deel!

Zwaar Verliefd! 2 is nu te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.