De kogel is door de kerk! Binnenkort kun jij je vergapen aan Netflix-series uit de koker van Barack en Michelle Obama! Het presidentiële koppel gaat namelijk aan de slag voor streaming-gigant Netflix.

Article continues after the ad

Er deden al langere tijd geruchten de ronde over een eventuele samenwerking. Netflix bevestigde het nieuws gisteren officieel op Twitter. Details omtrent de overeenkomst zijn nog niet bekend. De streamingdienst laat wél weten dat het duo een groot aantal titels gaat produceren: van gescripte series tot reality shows, docu-series, documentaires en misschien zelfs films. 

Geen Trump

Wat de deal precies inhoudt is nog niet bekend. Trump gaat in ieder geval niet het lijdend voorwerp zijn in de Obama-producties. Volgens bronnen gaat de oud-president Netflix niet gebruiken als bewegende propaganda poster voor een lastercampagne aan het adres van de Commander in Chief.

Het duo zal zich naar verluidt vooral focussen op onderwerpen die hen dicht bij het hart staan. Wanneer de eerste Obama-serie te zien zal zijn is nog niet bekend.