Friends, The Office US, How I Met Your Mother

Bankplakkers Steven Kok, Debby Nobel en Peter Koelewijn zijn dol op sitcoms, maar welke is nou de allerbeste? En hoe zit het met favoriete sitcoms van onze luisteraars? In deze Bankplakkers Special gaat het gebeuren: de Battle of the Sitcoms!

Of je nu over de grond rolt van Jaren 90 sitcoms zoals Friends en Seinfeld, of meer giechelt om moderne sitcoms zoals… uh Modern Family; iedereen houdt van een grappige serie! Dat bleek wel uit het grote aantal inzendingen dat we kregen van onze luisteraars. En dan nemen we aankomende sitcoms die dit jaar starten nog niet eens mee!

Met tranen in hun ogen streepten de Bankplakkers veel titels weg en creëerden een shortlist van dé meest geliefde sitcoms. Deze battles worden er uitgevochten in de nieuwe aflevering:

How I Met Your Mother vs Friends

Article continues after the ad

The Good Pace vs Community

Parks and Recreation vs Modern Family

Seinfeld vs The Office US

Welke winnaars gaan er voor goud? Welke Bankplakker heeft er stiekem een hekel aan alles met een lachband? En waarom heeft Scrubs niet de lijst gehaald verdomme? Alles wordt beantwoord in de nieuwe Bankplakkers! Er wordt veel gehuild… maar ook zeker veel gelachen.

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers