Bankplakkers, A Boy Called Christmas, Hawkeye

De kerstmaand is begonnen en de eerste kerstseries zijn een feit! De Bankplakkers bespreken A Boy Called Christmas, Hawkeye en of 8 uur lang naar oude beelden van The Beatles kijken een mirakel of een marteling is.

Wat is er gebeurd met Star Trek: Discovery op Netflix? Debby praat ons bij over het nieuwste verlies van Netflix en waar je het nu kan kijken (spoiler alert: nergens verdorie!)

Heeft Hawkeye een goede spanningsboog?

Ondertussen keek Peter op Netflix naar A Boy Called Christmas: een charmant kerstsprookje over een jongen genaamd Kerstmis. Hawkeye viert ook kerst en wel in New York. Maar je bent natuurlijk geen Marvel-held als er niet wat mensen je proberen te vermoorden. Debby keek de eerste twee afleveringen van de Disney+ serie. Is het een schot in de roos of valt er geen pijl... uh, peil op te trekken?

8 uur The Beatles? Help!

Peter Jackson is terug met een epische trilogie op Disney+. Nee niet The Lord of the Rings maar met een driedelige docu over de real-life Hobbits, The Beatles. In Get Back zie je ruim 8 uur lang The Beatles werken aan een album en kibbelen met elkaar. Gijsbert vond het een lange zit, maar denken de andere Bankplakkers daar ook zo over?

Verder gaat de Geluidskluis weer open, wordt er in de Bankzaak besproken welke bands nog meer een veel te lange documentaire nodig hebben en sluit Gijsbert af met de Superguide Superstreaming Tip.

Article continues after the ad

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers.