Bankplakkers Cowboy Bebop, Tiger King 2 en Wheel of Time

Cowboys, tijgerkoningen en draaiende tijdswielen; het is een flink bizarre Bankplakkers deze week. Gijsbert, Debby en Peter vertellen je wat de vetste nieuwe streaming releases zijn én op welk film- of seriepersonage ze stiekem een crush hebben.

We beginnen natuurlijk met het nieuws want het huis van Gucci is niet blij met de nieuwe film House of Gucci. Debby vertelt ons precies wat het laatste 'nils' over de rel is.

Wheel of Time: beter dan Lord of the Rings?

Verder kan Wheel of Time-fan Gijsbert eindelijk zijn kritische mening over de Amazon Prime Video-serie geven. Zijn de eerste afleveringen van de peperdure fantasyserie net zo goed als het boek, of moeten we wéér Harry Potter en Lord of the Rings kijken deze kerstperiode?

Tiger King is terug!

Debby keek ondertussen naar de meest geanticipeerde sequel van het jaar: Tiger King 2. Het eerste seizoen hielp ons door de eerste lockdown heen, helpt Tiger King 2 ons door de zevende lockdown? Joe Exotic is in ieder geval weer van de partij via de 240p scherpe gevangeniscam!

Article continues after the ad

Arcane en Cowboy Bebop

Over herhaling gesproken, Peter komt nog even terug op Arcane en ratelt in de Magische Minuut over hoe tof de Netflix animatieserie is. Verder keert hij ook terug naar Cowboy Bebop, deze keer om de live-action Netflix adaptatie te bespreken.

Geheime filmcrushes

De Geluidskluis gaat weer open, Gijsbert eindigt nog met de Superguide Superstreaming-tip en we eindigen met onze geheime filmcrushes. Natuurlijk komen die van jullie ook langs want we stelden dezelfde vraag via de Instagram Stories, dus maak je borst maar nat!

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers