Bankplakkers met Maid, Hamilton en 2001: A Space Odyssey

Welkom bij de meest emotionele Bankplakkers-aflevering ooit! Steven Kok neemt afscheid en beantwoordt al jullie vragen zoals: hoe komt hij aan die fantastische baard? Waarom is 2001: A Space Odyssey zijn favoriete film? En wie gaat hem vervangen? Je hoort het in de podcast!

Peter Koelewijn deelt groot Netflix-nieuws, maar voor de rest staat Bankplakkers in het teken van Stevens vertrek. De podcasthost gaat een nieuwe uitdaging aan maar niet voordat hij Peter en gast-podcaster Ruben Praster nog één keer het leven zuur maakt. Steven mocht namelijk bepalen wat zij keken!

Ruben op ruimtereis

Ruben keek de science-fiction klassieker 2001: A Space Odyssey (nu op Amazon Prime Video) en moest opnieuw beginnen als hij tussendoor in slaap viel. Of gebeurde dat niet en blijkt hij net zo'n fan te zijn van de Stanley Kubrick-film?

Peter zingt mee met Hamilton

Peter heeft het ritmegevoel van een natte washand, dus hij ging op een muzikale reis met Disney+ exclusive Hamilton. De rap-musical gaat over de Amerikaanse Founding Father Alexander Hamilton. Een must watch of kun je beter weer Frozen opzetten?

Steven huurt een Maid in

Steven keek nog tussen het inpakken door de Netflix-serie Maid. Een dramaserie met Margaret Qualley, die een dienstmeid wordt wanneer ze met haar dochter ontsnapt van haar verschrikkelijke vriend.

Article continues after the ad

Wie volgt Steven op?

Verder gaat de Geluidskluis in Sudden Death Mode! Ook bespreken we meer Bankzaken dan ooit tevoren, want jullie vroegen Steven het hemd van het lijf! En jawel, zijn opvolger komt ook even aan het woord...

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers