Bankplakkers met Lucifer, Space Jam 2 en Jack Whitehall

De Bankplakkers hebben weer een hete aflevering, want Lucifer seizoen 6 wordt besproken! Ook is Space Jam: A New Legacy nu on demand en wordt de komische Netflix-reisshow Jack Whitehall: Travels With My Father aan de tand gevoeld.

Duivels goed

Ruben Praster doet deze week mee als gast en dat is goed nieuws want hij is een diehard Lucifer-kijker. Is het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie de hemel of... uh, teleurstellend. Sorry, de woordgrappen in de podcast zijn beter.

Is Space Jam 2 een slam dunk?

Er wordt ook even stilgestaan bij de winnaars van de Emmy's, want de streamingdiensten wonnen zwaar bij de prestigieuze tv-prijzen. Helaas mocht Space Jam: A New Legacy niet meedoen, anders had Warner Bros. een truck moeten huren voor alle beeldjes. Althans volgens Steven, want hij keek het basketbalepos via Pathé Thuis en geeft zijn professionele mening.

Op reis met een tachtigjarige

Tot slot keek Peter naar het laatste seizoen van Jack Whitehalls Netflix reisprogramma, waarin hij met zijn zure 80+ vader op reis gaat. Vanwege de lockdown blijft de Britse komediant op zijn eigen eiland, maar gelukkig gebeuren daar ook een heleboel rare dingen. Zo slapen ze met een paard en doen ze een zakdoekendans op een gigantische krijttekening van een penis. Jup, Peter weet zijn kijktips wel te vinden...

Article continues after the ad

Verder gaat de Geluidskluis weer open en eindigen de Bankplakkers met een vraag over eindes. Want wat maakt een goed einde van een serie en welke zijn de favorieten van de luisteraars?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers