De vakantie is voorbij! Maar dat geldt ook voor De Bankplakkers, dus terwijl jij sikkeneurig in de file staat of op de trein wacht, kan je naar de nieuwe aflevering met Debby, Steven en Peter luisteren! The White Lotus, The Green Knight en The Movies That Made Us seizoen 2 staan op het kijkmenu.

Debby en Steven zijn terug van hun welverdiende vakanties en vertellen honderduit over alle toffe films en series die ze zagen in hun vrije tijd. Oh ja, en Peter had ook nog wat dingen gekeken tussen het zwoegen op de redactie door. Wie heeft er vakantie nodig als je 23 seizoenen van Star Trek op Netflix hebt? In een lage resolutie?

De beste serie van de zomer?

Maar de nieuwe releases zijn minstens zo interessant! Sterker nog, Debby heeft zelfs "de beste serie van de zomer" gekeken, The White Lotus. Nou na zo'n uitspraak kan ie alleen maar tegenvallen. Of is de HBO dramaserie echt een heet pareltje?

Groen van jaloezie

Peter zit al in de herfst een keek het kille maar toch betoverende The Green Knight. Dev Patel speelt Koning Arthurs neef Gawain die het opneemt tegen een magische groene ridder, maar zichzelf daardoor ter dood veroordeelt. En dat staat niet eens in de Top 10 van vreemde gebeurtenissen in de film!

Article continues after the ad

Hoe is Jurassic Park gemaakt?

Steven reisde liever terug in de tijd en niet alleen omdat hij wil nagenieten van zijn vakantie. The Movies That Made Us heeft nieuwe afleveringen op Netflix, over nostalgische titels zoals Pretty Woman en Jurassic Park. Niet alleen interessant om in de podcast te bespreken, hij wint nu gegarandeerd de volgende pubquiz door alle nieuwe filmtrivia die in zijn hoofd gepropt is.

Verder keert De Geluidskluis terug en gaat Bankzaken over het wissen van je geheugen. Niet omdat de Bankplakkers trauma's hebben (voor zover we weten), maar sommige series zijn zó onvoorstelbaar goed dat je ze gewoon helemaal opnieuw wil ervaren.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers