Ferry en Love, Death + Robots seizoen 2 en De Oost

Bankplakkers Debby, Steven en Peter zitten weer klaar om je de nieuwste releases in streamingland voor te schotelen! Naast Love, Death + Robots seizoen 2, Ferry en De Oost, introduceren ze ook de Geluidskluis 2.0…

We hebben weer een heerlijk diverse aflevering voor je klaargemaakt. Allereerst staat Debby stil bij de nieuwste slachtoffers in de aanhoudende streamingoorlog (RIP Formule 1 op Ziggo). Wat betekenen al deze fusies en overnames voor de Nederlandse bingekijker?

Love, Death + Robots seizoen 2

Over science-fiction dystopieën gesproken, Peter keek het tweede seizoen van Love, Death + Robots op Netflix. De korte geanimeerde afleveringen met een bovennatuurlijk of scifi thema, deden het de eerste keer uitstekend bij de Bankplakkers. Lukt Netflix dat een tweede keer?

Wat vindt Steven van Ferry?

Nederland is deze Songfestival-week toevallig extra vertegenwoordig met maar liefst twee exclusieve streamingfilms. Ferry is een prequel op Netflix-hit Undercover, met Frank Lammers en Elise Schaap. Steven kijkt bijna nooit Nederlandse films dus is het een goed teken dat hij voor deze een uitzondering maakte?

Amazon Prime Video heeft ondertussen De Oost beschikbaar, een hardvochtige oorlogsfilm gebaseerd op de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog, met Marwan Kenzari en Martijn Lakemeier in de hoofdrollen. Debby keek hem en geeft haar oordeel!

Article continues after the ad

De Geluidskluis wordt uitdagender!

Steven won vorige week de Geluidskluis door 10 punten te halen en vertelt nu welke special Steven en Debby gedwongen worden om te maken. Het is genoeg reden voor Peter om de Geluidskluis 2.0 te introduceren. En jawel, die is een stuk uitdagender…

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers