The Mitchells vs The Machines, Jupiters Legacy, Nomadland

Zet je maar schrap voor de nieuwe Bankplakkers want er worden wat grote namen behandeld door Steven, Debby en Peter! Oscar-winnaar Nomadland bijvoorbeeld maar ook een nieuwe Netflix-superheldenserie en een knotsgekke animatiefilm!

De nieuwe Bankplakkers is superspannend want Steven hoeft nog maar 1 punt te scoren in de Geluidskluis. Lukt het hem om het iconische geluid te raden en mag hij het onderwerp voor de volgende Special verzinnen?

Is Nomadland de Beste Film Oscar waard?

Sowieso heeft Steven een lekkere week want hij mocht de Beste Film-winnaar Nomadland op Disney+ bekijken. Is de film het gouden beeldje waard, en belangrijker, jouw Disney+ abonnementsgeld?

Is Jupiter’s Legacy super?

Peter trok ondertussen weer zijn onderbroek over zijn maillot voor de nieuwe live-action superheldenserie op Netflix: Jupiter’s Legacy. Kan de nieuwe hit zich onderscheiden in het inmiddels overvolle genre?

Debby vs The Mitchells vs The Machines

Debby ging voor de familievriendelijke optie met The Mitchells vs The Machines. De nieuwe animatiefilm op Netflix zet een doorsnee Amerikaans gezin tegenover een leger kwaadaardige robots. Dat belooft vuurwerk! Lees hier ook ons interview met stemacteurs Maya Rudolph, Abbi Jacobson en Beck Bennett. 

Article continues after the ad

Nederlandse filmtips

Ook de Geluidskluis is weer aanwezig en er worden nog meer releases besproken want het zijn drukke weken op de streamingdiensten! Ook de vraag voor Bankzaken geeft een waslijst aan kijktips, want wat vinden onze Bankplakkers nou van Nederlandse films? Weten ze de kritische luisteraars te overtuigen en wat Hollandse glorie bij te brengen?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers