Bankplakkers met Pixar-films Monsters inc., Inside Out en Toy Story 3

Het is een emotionele Bankplakkers deze week want Steven, Debby en Peter moeten de allerbeste Pixar-film uitkiezen! Dat is als een ouder die zijn favoriete kind moet aanwijzen; natuurlijk weet je het antwoord maar je zegt het niet hardop! Toch gebeurt het deze podcast, dus bereid je maar voor...

“Maar wacht even, bijna alle Pixar-films zijn meesterwerken toch? Is het dan niet onmogelijk om te kiezen?” Goed dat je het vraagt, willekeurige lezer! Steven Kok, Debby Nobel en Peter Koelewijn zijn enorme Pixar-fans en hebben deze aflevering de grootste moeite om hun lievelingetjes te killen. Ze beseffen natuurlijk volledig dat Pixar met gemak een paar van de beste Disney-films ooit heeft afgeleverd.

Wie wint de titel van Beste Pixar-film?

Maar er moet nu eenmaal een allerbeste worden uitgekozen, of zoals Henny Huisman vroeger in de Mini-Playbackshow zei: “Alles is beter dan Cars 2, wat een schijtfilm is dat!”

De Bankplakkers zetten deze geliefde Pixar-films tegenover elkaar:

Toy Story 3 vs Ratatouille

Article continues after the ad

Finding Nemo vs Monsters inc.

Wall-E vs Coco

Up vs Inside Out

 

Pixar-feestje

Oef, het doet gewoon al pijn om het zo te lezen! Overigens zijn er ook shout-outs naar andere geliefde Pixar-films, want deze Bankplakkers Special is boven alles een Pixar-feestje. Luister gauw de nieuwe Bankplakkers over deze geliefde animatiestudio.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers