Resident Alien, Why Did You Kill Me?, Love and Monsters

Het is weer tijd voor een ‘normale’ Bankplakkers, waarin Debby Nobel, Steven Kok en Peter Koelewijn de nieuwste on demand-releases bespreken. Debby keek naar een alien, Peter naar monsters en Steven naar MySpace. Oké het is eigenlijk gewoon weer een freaky aflevering…

Koninginnen komen naar Marvel

Voordat de Bankplakkers hun tanden zetten in hun streamingtips, bespreken ze eerst het laatste Marvel-nieuws. Het lijkt er namelijk op dat Olivia Colman en Emilia Clarke in de MCU gaan spelen. Twee koninginnen in één podcast! Geen wonder dat ze de TV Koning met een smoes weg hebben gehouden uit deze aflevering.

Love and Monsters en Why Did You Kill Me?

Netflix is goed vertegenwoordigd want Peter keek Love and Monsters en Steven Why Did You Kill Me? Peters keus is een postapocalyptische film waarin mieren en kikkers gigantische roofdieren zijn geworden en de mensheid bijna hebben uitgemoord! Geen wonder dat hij genomineerd is voor een Oscar… maar natuurlijk is het veel belangrijker wat Peter ervan vindt.

Steven keek ondertussen naar de zoveelste True Crime-documentaire van Netflix; over een Amerikaanse moeder die de MySpace-account van haar vermoorde dochter gebruikt om achter de dader aan te gaan. Zal het haar lukken? Wat is het motief van de dader? Wie zijn er nog meer schuldig? En wat is in vredesnaam MySpace?!

Article continues after the ad

Lachen om Resident Alien?

Debby heeft misschien wel de normaalste titel opgezet, de nieuwe comedyserie Resident Alien, nu op Ziggo Movies & Series XL. Alan Tudyk staat bekend om zijn rare filmtypetjes en deze keer speelt hij een alien die het lichaam van een mens overneemt. Zijn plan: de aarde vernietigen! Alleen een mens spelen blijkt moeilijker te zijn dan hij dacht en al gauw zit hij midden in de menselijke sores.

Welke serie/film staat al eeuwen op je kijklijstje?

De Geluidskluis mag natuurlijk niet ontbreken, maar deze aflevering kijken de Bankplakkers ook naar welke series of films er al eeuwen op hun kijklijstje staan, en die ze absoluut zeker ooit een dezer dagen erewoord beloofd zweren op het graf van hun overleden goudvis gaan kijken. De vraag stond tevens op de Bankplakkers social media dus misschien wordt jouw kijklijstje besproken!

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers