Palm Springs, The Irregulars, Bad Trip

De twaalfde aflevering van Bankplakkers is uit! En dat is geen grap ondanks dat het 1 april is, al valt er wel genoeg te lachen met komedies Bad Trip en Palm Springs op het menu. Ook voelen de Bankplakkers nieuwe Netflix-serie The Irregulars aan de tand en bespreken ze de nieuwe aangekondigde Game of Thrones spin-offs.

Steven Kok, Debby Nobel en Peter Koelewijn bespreken zoals iedere week de nieuwste releases in streamingland. Ook heeft de TV Koning weer een hete tv-tip die erg goed is. Of was het nou goed fout?

De Bad Trip Gorillascène

Peter bijt in ieder geval de spits af met Bad Trip; een ranzige verborgen-camera komedie met Eric Andre, waar de meningen van de podcasters sterk over verdeeld zijn. Het enige waar ze het over eens lijken te zijn is dat er een ‘interessante’ gorillascène inzit.

Ondertussen zat Steven op Prime Video voor een komedie zonder gorilla’s. Palm Springs stelt de vraag, wat als je met z’n tweeën gevangen zit in een tijdloop, waardoor je iedere dag dezelfde saaie bruiloft in een tropisch resort moet bijwonen? We’ve all been there…

Article continues after the ad

The Irregulars

Over tijd gesproken: het is alweer veel te lang geleden sinds de laatste Sherlock Holmes spin-off! Gelukkig is daar The Irregulars op Netflix, alhoewel gelukkig? Sherlock-fan Debby geeft haar oordeel over Netflix’ nieuwste.

Goed Fout met de TV Koning

Alsof we al niet genoeg foute humor hadden in deze Bankplakkers, komt de TV Koning ook nog even aangereden. Hij heeft het over een nieuwe komisch Powned-programma dat start: Goed Fout. Katja Schuurman, Edson da Graça en Martijn Koning gaan samen met hun gasten raden wat anno 2021 nog mag zonder dat je op social media gecanceld wordt. De TV Koning onthult meer (ook over zichzelf!).

Uiteraard mag de Geluidskluis niet ontbreken en in Bankzaken staan we stil bij remakes. Je weet wel, die films waar iedereen van houdt! Van welke films willen jullie het liefst een remake zien? Er zijn weer wat verrassende reacties ingestuurd…

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers