Justice League, The One en Sky Rojo

Debby Nobel is terug in Bankplakkers na haar horror-ervaring bij de tandarts! En ze krijgt nog meer pijn want Steven Kok en Peter Koelewijn willen het over The Falcon and the Winter Soldier hebben én Zack Snyder’s Justice League! Gelukkig zijn er ook nog ‘normale’ series zoals Sky Rojo en The One.

De Bankplakkers hebben weer overuren gedraaid om de vetste nieuwe streaming releases te kijken voor je. Zo dook Peter in de eerste aflevering van The Falcon and the Winder Soldier; een Disney+ Marvel-serie die gaat over... de Falcon en de Winter Soldier.

Soulmates zoeken in The One

Debby heeft geweldig nieuws over een andere superheld, Marie Kondo, én keek ondertussen de spannende Netflix-serie The One. Hoe zou het zijn als er een computerprogramma is die jouw soulmate kan vinden, waar dan ook op aarde? Hé wacht even, klinkt dat niet bekend?

Is Sky Rojo net zo goed als La Casa de Papel?

Van passie naar pulp want Steven voelt Sky Rojo aan de tand. Deze nieuwe Netflix-serie van La Casa de Papel-bedenker Álex Pina, heeft wel wat Tarantino-achtigs. Het gaat in ieder geval over drie Spaanse prostituees die afrekenen met hun pooier en op de vlucht slaan. En dat is nog maar het begin van de serie!

Article continues after the ad

Een 4 uur lange film?!

Natuurlijk mag de Geluidskluis niet ontbreken en Debby is uit op een comeback. Lukt het haar om Steven in te halen? Over rare geluiden gesproken, Peter is wat hees deze aflevering. Volgens hem komt dat helemaal niet omdat hij 4 uur lang naar de Snyder Cut van Justice League moest kijken. Is deze extended cut van de oorspronkelijke regisseur, Zack Snyder, veel beter dan de afschuwelijke bioscoopversie? De ontknoping hoor je in de nieuwe Bankplakkers…

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers