Raya and the Last Dragon, Murder Among the Mormons, The Falcon and the Winter Soldier

Bankplakkers viert zijn tiende aflevering met een schokkende twist, want waar is Debby gebleven?! En hoe moeten Peter en Steven nu Raya and the Last Dragon, Murder Among the Mormons en de eerste aflevering van The Falcon and the Winder Soldier bespreken?

Vanwege een totaal uit de hand gelopen tandartsafspraak, moet Debby deze Bankplakkers-aflevering helaas overslaan. Gelukkig kon Superguide recensie-chef Ruben Praster ingevlogen worden om de derde microfoon te bemannen. Er is namelijk zoveel te bespreken dat Steven het Peter het onmogelijk met z’n tweeën konden doen!

Oscarnominaties en VIP Disney-films

Bankplakkers aflevering 10 staat natuurlijk stil bij de Oscarnominaties. Welke titels kunnen het beeldje voor beste film winnen en welke kunnen wij Nederlanders überhaupt zien zonder een bioscoop? Peter dompelde zich verder onder in de nieuwste Disney-magie met Raya and the Last Dragon. Is de film het VIP-prijskaartje op Disney+ waard?

Moordende mormonen

Steven verkende ondertussen zijn religieuze kant met de Netflix docuserie Murder Among the Mormons en Ruben keek een serie met ‘de knapste man op aarde’ erin: Rob Lowe! De acteur schittert nu op Disney+ in 9-1-1 Lone Star. Natuurlijk staan de Bankplakkers ook stil bij de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier, die deze week begint.

Article continues after the ad

De raarste film die je ooit hebt gezien

Maar de belangrijkste vraag: kan Ruben succesvol de eer van Debby verdedigen tijdens de Geluidskluis? Steven heeft een kleine voorsprong dus er zijn punten nodig! Tot slot duiken we diep in de wansmaak want we hebben onze luisteraars gevraagd wat de raarste film is die ze ooit hebben gezien? Het is echt een ervaring…

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers