The Bold Type, Videoland

Het einde is in zicht voor de populaire serie The Bold Type! De reeks krijgt nog een vijfde seizoen, maar daarna is het echt over voor zowel cast als crew.

Article continues after the ad

Dat heeft zender Freeform vandaag onthuld op social media.

Waar geschenk

"The Bold Type is een geschenk dat mijn leven echt heeft veranderd. Ik heb mijn twintiger jaren in het mediawereldje van New York City gewerkt, dus in veel opzichten voelt de show heel persoonlijk aan voor mij", laat showrunner Wendy Straker Hauser weten aan Variety. "Ik heb er echt van genoten om deze show te schrijven en in deze wereld te leven. Ik zal het vreselijk missen, maar ik ben dankbaar voor deze kans en ben blij te weten dat het voor zoveel mensen een troost is geweest."

Aankomende vijfde seizoen

Veel weten we nog niet over het allerlaatste seizoen, maar duidelijk is dat iedereen weer van de partij is: Jane, Kat, Sutton, Jacqueline, Adena, Alex, Olivier... en natuurlijk hopen we ook stiekem op de terugkeer van Richard en Ryan! En vooral die eerste drie moeten gaan bepalen wie ze nu echt zijn en hoe zij hun stempel op de wereld kunnen drukken. Dat wordt nog wat!

Bekijk hieronder de volledige aankondiging.


Populaire serie

Mocht je The Bold Type nog niet kennen, raden we je aan om direct je Videoland-account te openen. Sinds de release hier in Nederland is deze serie bijna niet meer uit de lijst met 'Populaire titels' verdwenen. Logisch ook, want deze komische drama heeft voor ieder wat wils: humor, realistische taferelen en drie vriendinnen die je zo in je hart sluit. Daarnaast is het een waar cadeautje voor de LGBT-gemeenschap. Wij zouden het wel weten

De vier seizoenen van The Bold Type zijn te zien via Videoland. Wanneer het laatste seizoen precies verschijnt, is helaas nog niet bekend.