Friends

Zoals we gewend zijn haalt Netflix elke week een zooitje films en series van de streamingdienst af. Don’t shoot the messenger, maar komende maand halen ze onze favo series eraf: Friends, Modern Family en nog veel meer topseries overleven de kerstmaand op Netflix niet.

A scary little christmas

Wat een drama! Halloween is al achter de rug, maar Netflix gaat alsnog even met een kettingzaag door de streamingservice heen. Dit kondigt Netflix Nederland aan op Twitter en Instagram. Niet alleen Friends, maar meer comedytoppers die behoren tot de 20 beste comedyseries op Netflix, krijgen een flinke richting de uitgang. Denk aan The Big Bang Theory, Modern Family en dus ook Friends

Streamen

En natuurlijk is er een keerzijde, want er komt elke week weer wat nieuws op Netflix. Modern Family staat gelukkig nog op Disney +. Voor Friends moeten we even wachten. Volgend jaar komt HBO Max eindelijk naar Nederland, en aangezien de Friends-reünie een HBO Max-original was, is het fingers crossed dat de serie er ook op verschijnt. Netflix wil ons natuurlijk te friend houden deze kerst; daarom kwamen ze met de tranentrekkende kerstfilm A Boy Called Christmas en de verrassend charmante kerst romcom Love Hard. Hebben we toch nog wat kijkvoer! 

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.