Sugar Rush, derde seizoen

Netflix heeft de afgelopen jaren niet alleen geïnvesteerd in ijzersterke films en series met topacteurs, maar juist ook in realityprogramma's! Nee, we hebben het nu niet over datingsshows als Too Hot To Handle of spelshows als Floor is Lava, maar over het bakgenre. Deze week staat nog het derde seizoen van Sugar Rush voor je klaar.

Article continues after the ad

Deze bakshow gaat er net iets anders aan toe dan bijvoorbeeld Heel Holland Bakt. Iedere aflevering strijden vier duo's in diverse rondes tegen elkaar voor de ultieme prijs van $10.000. Iedere ronde valt er één tweetal af en wie dat is, wordt bepaald door Candace Nelson en bekende patissier Adriano Zumbo (die je ook kunt kennen van de Netflix-show Zumbo's Just Dessert). Het koppel dat aan het einde de beste beoordeling krijgt, heeft gewonnen. 

Derde seizoen

Het is dus geen reguliere afvalshow. Ieder aflevering gaan er weer andere duo's de strijd tegen elkaar aan om de prijs in ontvangst te mogen nemen. Blijkbaar is deze formule wel succesvol genoeg om mee door te gaan (en zou het dus niet misstaan in dit overzicht). Netflix plakt er vrijdag 31 juli namelijk alweer een derde seizoen aan vast.

De presentator van Sugar Rush Hunter March - overigens ook geen straf om naar te kijken - liet op Instagram al doorschemeren dat hij er in ieder geval veel zin in heeft.


Het derde seizoen van Sugar Rush staat op 31 juli op Netflix.