Niek, De Bachelorette
Source
Jean-Pierre Fourie/Videoland

De Bachelorette-finalist Niek moest zijn meerdere erkennen in deelnemer Joey, die het hart van Gaby Blaaser veroverde. Toch denkt de ster uit deze Videoland-hit dat de actrice 'diep van binnen' voor hem had willen kiezen.

Article continues after the ad

Niek liet zich al eerder ontvallen over Gaby's keuze voor Joey. Het was allemaal niet oprecht en één grote poppenkast, stelde de Brabander. Nu doet hij daar in een interview met BredaVandaag een schepje bovenop. Hij claimt dat Gaby eigenlijk voor hem had willen kiezen?!

Niek en Gaby

"Ik had echt verwacht dat ik er met Gaby vandoor zou gaan", begint de nog altijd teleurgestelde Niek. "Op onze 24-uurs date, toen de camera uit was, hebben we ook nog met elkaar kunnen praten. Toen merkte ik wel dat ik voorbij was aan Joey. Maar ik denk dat Gaby uiteindelijk gegaan is voor de veilige keuze." Toen de camera's uitgingen tijdens Gaby's 24-uurs date met Joey, gebeurde er héle andere dingen. *Wink wink*.

De verkeerde keuze?

Niek denkt dat Gaby voor de 'veilige keuze' ging omdat ze hem gewoonweg niet goed genoeg kende. "Gaby was al vaak op date geweest met Joey. Van mij wist ze nog iets minder af, omdat we minder tijd met elkaar door hebben gebracht." De finalist noemt zichzelf "een stuk loslippiger en extraverter" dan winnaar Joey. "Ze heeft gewoon op safe gespeeld. Diep van binnen weet ik dat ze liever mij had gewild." Een opmerkelijke uitspraak van Niek! 

Reünie

De Brabantse auto-handelaar heeft Gaby na de opnames nog één keer gezien. Dat was tijdens de speciale reünie-aflevering die volgende week woensdag op Videoland komt. "Maar verder heb ik haar niet gesproken. Dat vind ik wel jammer, hoor. Ik heb niet één berichtje van haar gehad." En hoe zit het met zijn liefdesrivaal? "Joey heb ik nog wel gesproken, maar ook niet echt veel. Ik ben oké met hem, maar we zijn niet de beste vrienden."